Καλαμος :  Τα νερά είναι κρυστάλλινα τιρκουάζ, τα πεύκα που την καδράρουν σκαρφαλώνουν τις απότομες πλαγιές γα να καταλήξουν στις ψηλές κορυφές που φυλούν τα νώτα της, και η σκιά τους παρέχει την κατάλληλη στέγη για τους λίγους κατασκηνωτές οι οποίοι μαγεύτηκαν τόσο από την Ανάμεσα στις αιτωλοακαρνανικές ακτές και τη Λευκάδα, ένα νησάκι χωρά σε μία στάλα γης όλη την ομορφιά του Ιονίου. Τιρκουάζ νερά, καταπράσινα πευκοδάση και γραφικά χωριουδάκια περιμένουν τους λίγους υπομονετικούς που θα αφήσουν το αυτοκίνητο απέναντι και θα έρθουν να εξερευνήσουν την ομορφιά της που θέλησαν να την κάνουν –έστω, προσωρινά– σπίτι τους.

live your dream & holiday and discover in the sea

Γνωριστε τα σκαφη μας

Καστός : Η νήσος Καστός της Λευκάδας είναι ένα από τα μικρότερα νησιά του Ιονίου Πελάγους σε πολύ μικρή απόσταση από την Λευκάδα. Το νησάκι αυτό είναι τόσο μικρό που δεν διαθέτει οδικό δίκτυο έτσι μπορείτε να γυρίσετε το νησί με τα πόδια. Θα γνωρίσετε έτσι τους φιλόξενους κατοίκους, θα επισκεφθείτε τις πιο απόμερες παραλίες του νησιού για να απολαύσετε την ησυχία της φύσης, και θα περιπλανηθείτε ανάμεσα στους ελαιώνες που θα σας δροσίζουν. Στο λιμάνι του νησιού υπάρχον αγκυροβολημένα μικρά ιστιοφόρα που προσφέρονται για βόλτες και μακρινές αναζητήσεις.

Άτοκος – Φορμίκουλα – Αρκούδι  ” τα βραχώδης νησιά του Ιονίου ”

Τα θαλάσσια ποδήλατα μας

Ενοικιάσετε τα θαλάσσια ποδήλατα για να δείτε από κοντά αυτές τις όμορφες παραλίες για να κάνετε βουτιές στην τσουλήθρες.

Η ενοικίαση γίνεται στο ξενοδοχείο στο thesmosvillage και μπορείτε να το νοικιασετε για ένα μήνα – για μια μέρα ακόμα και για μια ώρα

booking-boat-greece-ionian1

“Εξαιρετικές διαδρομές! Τα σκάφη είναι τέλεια, και οι υπεύθυνοι είναι πολλοί καλοί γνώστες του επαγγέλματος”

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΟΠΩΔΙ, ΙΔΙΟΤΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

“Εξαιρετικές διαδρομές! Τα σκάφη είναι τέλεια, και οι υπεύθυνοι είναι πολλοί καλοί γνώστες του επαγγέλματος”

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΟΠΩΔΙ, ΙΔΙΟΤΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ